Skydda din mobiltelefon

I och med att vi använder vår mobiltelefon i princip dagligen så gäller det att vi skyddar den från repor och stötar. Även om vi är försiktiga så kan det hända att vi råkar tappa den eller på något annat sätt utsätter den smarta telefonen för att bli repig. Man vill ju försöka hålla sin mobil så fräsch som möjligt.

Skapa något unikt

Med vissa tjänster online så kan du designa ditt alldeles egna unika skalskydd till telefoner. Där ska du först välja telefonmodell. Du kan efter du valt din modell påbörja designen hur du vill att ditt skal ska se ut. Välj vilken layout du vill ha, det finns flera olika att välja bland. Ladda upp egen bild på barnen eller använd något av de bilder som redan finns. Du kan också lägga till egen text om så önskas.

Köp något färdigt

Om du inte vill skapa något eget så finns det massor med olika typer av skydd för din telefon att välja på hos TheMobileStore. Du kan med fördel köpa på dig ett par stycken som du kan varva bland. En som du kan använda på vardagar och kanske skyddar extra beroende på vilket yrke du har. Ett mobilskal som du kan ha under helgen som är snyggt och praktiskt. Det finns också plånboksfodral som är populära där du förvara både telefonen och dina kontokort och körkort.